Actualitat

Ciutadans aposta per promoure la integració cultural i la convivència cívica

by cscatalunya — 16 desembre 2015 @ 15:35
Comparte

• La diputada Noemí de la Calle es reuneix al Parlament amb el secretari general de PAK Federació Espanya, Tahir Rafi

Barcelona, dimecres 15 de desembre del 2015.

La diputada de Ciutadans (C’s), Noemí de la Calle, ha proposat “activar mesures de suport financer per promoure la integració cultural i la convivència cívica per tal d’evitar els ‘guetos’ i la segregació”. Sobre la reunió al Parlament amb Tahir Rafi, secretari general de PAK Federació Espanya, De la Calle ha destacat “la problemàtica que suposa aquesta nova normativa de la Delegació del Govern a Catalunya” i ha alertat que “el servei per a l’obtenció de cita prèvia per a la renovació de les targetes de residència s’ha restringit a dues hores setmanals, quan abans era un servei de 24 hores”.
En relació al suport financer necessari als municipis amb major proporció de població immigrada, la diputada de Ciutadans ha recordat que “la major part de la població immigrant actualment resideix a Espanya de forma permanent”.

Volver a ACTUALIDAD