Actualitat

Inés Arrimadas: “Votar a Ciutadans és votar per la unió i per la regeneració d’Espanya”

by cscatalunya — 16 desembre 2015 @ 22:10
Comparte

•La líder de C’s a Catalunya adverteix que “mentre uns basen la seva campanya en la crítica i la desqualificació, C’s aposta per les propostes i la il·lusió”

Salt, dimecres 16 de desembre de 2015.

“Votar a Ciutadans (C’s) és votar per la unió i per la regeneració d’Espanya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, a l’Auditori Coma Cros de Salt, Girona, davant unes 150 persones.

Arrimadas, que ha condemnat l’agressió a Pontevedra a Mariano Rajoy, ha argumentat que “C’s no va dividir als espanyols ni per territoris ni per bàndols”. I ha assegurat que “Ciutadans ha aconseguit canviar el futur d’Espanya posant damunt de la taula temis que fa deu anys no estaven presents”.

“Mentre uns basen la seva campanya en la crítica i la desqualificació, C’s aposta per les propostes i la il·lusió”, ha manifestat Arrimadas. I ha afirmat que “C’s és a punt d’entrar per la porta gran del Congrés dels Diputats”.

Després d’emetre’s el vídeo de campanya, el nombre de dos per Barcelona en la llista de C’s al Congrés, Toni Roldán, ha expressat que “Girona i Catalunya han de formar part del projecte destinat a redireccionar el país”. I ha expressat que “cal posar solució a la desocupació i a l’educació”.

Per la seva banda, el número u de C’s Girona al Congrés, Fernando López de Castro, ha apuntat que “els ciutadans són els agents del canvi per renovar la política i la democràcia”, motiu pel qual “C’s va néixer per representar a tots”.

Volver a ACTUALIDAD