Actualitat

Carrizosa: “Les propostes socials dels separatistes són la gran mentida que Artur Mas utilitza com a esquer als catalans”

by cscatalunya — 23 desembre 2015 @ 15:07
Comparte

• El portaveu parlamentari aposta per debatre sobre qüestions com “la pobresa infantil o els impagaments de la Generalitat”, propostes per C’s

Barcelona, dimecres 23 de desembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha alertat que “les propostes socials dels separatistes són la gran mentida que Artur Mas utilitza com a esquer als catalans”. En relació al document presentat per Raül Romeva a la CUP per arribar a un acord d’investidura, Carrizosa considera que “es tracta d’una excusa per aferrar-se a la presidència de la Generalitat mentre, amb això, està devaluant a la institució i el càrrec de president”.
“Com duran a terme una proposta que ells mateixos valoren en 270 milions d’euros quan la Generalitat està en fallida?, Li han preguntat al conseller Mas-Colell si aquests diners estan disponibles?”, s’ha preguntat el portaveu en una roda de premsa al Parlament.
Carlos Carrizosa ha assegurat que “Ciutadans significa la centralitat a Catalunya i l’alternativa sensata per a l’estabilitat social i econòmica i la regeneració política”. A més, ha recordat que C’s, “des del 27-S, ha treballat perquè al Parlament es parli dels problemes dels catalans” i que “ha presentat centenars d’iniciatives parlamentàries de caràcter social sobre pobresa infantil, impagaments de la Generalitat a proveïdors, dependència”, entre d’altres.

Volver a ACTUALIDAD