Actualitat

Carlos Carrizosa: “Convocar noves eleccions seria l’única sortida per a la crisi institucional que pateix Catalunya”

by cscatalunya — 27 desembre 2015 @ 16:30
Comparte

• El portaveu parlamentari lamenta que “el futur de tots els catalans estigui en mans d'un partit antisistema i assembleari com la CUP”

Barcelona, diumenge 27 de desembre de 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha assegurat que “convocar noves eleccions seria l’única sortida per a la crisi institucional que pateix Catalunya”. I ha assenyalat que “si es convoquen noves eleccions C’s tindria moltes opcions per governar la Generalitat”. 

En declaracions als mitjans de comunicació, Carrizosa ha lamentat que “el futur de tots els catalans estigui en mans d’un partit antisistema i assembleari com la CUP”. I ha criticat que, “en cas que votin favorablement a Mas, qualsevol decisió que es prengui estarà condicionada per aquestes 3.500 persones”.

 

A més, el portaveu parlamentari de C’s ha afegit que “el procés separatista ha mort perquè no han guanyat cap elecció de les celebrades”.

Volver a ACTUALIDAD