Actualitat

Ciutadans (C’s) insta al Govern al desenvolupament del reglament que garanteixi els drets del col·lectiu LGBTI

by cscatalunya — 30 desembre 2015 @ 15:00
Comparte

● La diputada Laura Vílchez defensa la necessitat d'acabar “amb l'assetjament escolar i la discriminació per orientació sexual o d'identitat de gènere”

Barcelona, dimecres 30 de desembre de 2015.

El grup parlamentari de Ciutadans (C’s) ha instat al Govern a dictar l’aprovació d’un reglament que desenvolupi la Llei 11/2004 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI) per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i transfòbia. “Una vegada més el Parlament aprova una llei que dóna resposta a les necessitats d’una part de la societat i el Govern la guarda en un calaix, sense dotar-la de reglament ni pressupost que permeti el seu desenvolupament per fer-la efectiva”, ha assegurat la diputada de Ciutadans (C’s) i membre de la comissió d’igualtat, Laura Vílchez.
En una bateria de preguntes dirigides al Govern, C’s sol·licita a la Generalitat que “es prenguin mesures per a la superació dels estereotips que afecten negativament a molts menors i garantir així els seus drets”. De la mateixa manera, Vílchez ha demanat que “es reactivi la tramitació del reglament amb caràcter urgent per deixar de presenciar episodis d’assetjament escolar o qualsevol altre tipus de discriminació per orientació sexual o d’identitat de gènere”. Així mateix, s’ha sol·licitat la compareixença de la consellera d’Educació per donar explicacions sobre “les actuacions que s’han dut a terme des de la conselleria en el cas Alan”.

 

‘caso Alan’

Volver a ACTUALIDAD