Actualitat

Carlos Carrizosa (CS): “El procés ha arribat al Congrés, via PSC i tenim assegurada una política centrada en els privilegis de la casta d’intocables separatistes”

by cscatalunya — 31 desembre 2023 @ 13:19
Comparte

“El vot d'una ciutadania que massivament vulgui canviar les coses és invencible i cal usar-lo de manera diferent perquè passin coses diferents, amb memòria del que ha passat i amb vocació transformadora”, ha reivindicat el president dels liberals a Catalunya

Parlament de Catalunya, diumenge 31 de desembre de 2023. “El procés ha arribat al Congrés, via PSC i tenim assegurada una política centrada en els privilegis de la casta d’intocables separatistes i la continuïtat de Pedro Sánchez en el poder costi el que costi i subjecte al perpetu xantatge de partits molt minoritaris a Espanya”. Així ho ha dit la president de Ciutadans (CS) en el Parlament de Catalunya,Carlos Carrizosa, en el missatge de cap d’any que ha publicat el partit liberal avui dia 31 de desembre. Carrizosa ha assegurat que l’any 2023 passarà a la història com “l’any que el PSOE en bloc va abraçar els postulats de Puigdemont i Junqueras i, fent de la necessitat virtut, com va dir Sánchez, va atorgar l’amnistia per als colpistes, va validar el relat independentista de demòcrates i repressors, va acceptar la persecució de jutges i fiscals, va trencar la igualtat entre espanyols per a donar més als que més roben”.

 

“Sánchez ha acceptat les imposicions lingüístiques dels qui persegueixen l’espanyol a Catalunya i negocia un pròxim referèndum de secessió en taules opaques amb els qui volen trencar Espanya”, ha denunciat el president dels liberals a Catalunya.

 

En àmbit estrictament de partit, Carrizosa ha assegurat que “a Catalunya vam parar el cop a la democràcia i els separatistes ens van trobar enfront”. “Acostumen a dir que vam cometre errors, i és veritat, però nosaltres no robem, no traïm i allí on hem format part de governs hem dut a terme polítiques de centre reformista que han merescut el reconeixement general”, ha assegurat.

 

Carrizosa ha assegurat, en el missatge que ha fet públic el partit que, tot i que alguns creuen que CS està mort, la realitat és que segueixen en més de 500 ajuntaments, en dos parlaments autonòmics i en el Parlament Europeu. “El nostre objectiu per a 2024 és consolidar aquest espai de centre i llibertat on estan cada vegada més espanyols.El centre i la moderació no significa claudicar davant aquells que busquen la divisió i l’enfrontament, significa reivindicar sense complexos una política útil, pragmàtica i sense identitarismos absurds”. Per a fer-ho ha confirmat públicament que el partit taronja concorrerà a les pròximes eleccions europees i catalanes. “El vot d’una ciutadania que massivament vulgui canviar les coses és invencible i cal usar-lo de manera diferent perquè passin coses diferents, amb memòria del que ha passat i amb vocació transformadora”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD