Actualitat

Ciutadans renova la seva estructura orgànica a Catalunya per fer front a l’any electoral

by cscatalunya — 8 gener 2024 @ 12:04
Comparte

- “La línia estratègica és clara, hem de reconnectar amb la ciutadania, que ens percebin com un partit útil i fer conèixer que ens presentarem a les eleccions europees i catalanes”, ha assegurat la portaveu adjunta del Comitè Autonòmic.

Barcelona, dilluns 8 de gener del 2023. La portaveu adjunta del Comitè Autonòmic de Ciutadans (CS) a Catalunya, Isabel Martínez, ha comparegut en roda de premsa des de la seu del partit de centre liberal a Barcelona per anunciar la renovació de l’estructura orgànica del partit “amb l’objectiu d’afrontar un any electoral marcat per les eleccions europees i un probable avenç d’eleccions catalanes”. Aquesta reorganització se centra en la creació d’un nou comitè d’estratègia que estarà encapçalat per Javier González, que va ser membre fundador del partit, president del Consell General, membre de l’executiva nacional fins al 2015 i portaveu del partit a Terrassa. “Amb aquest moviment pretenem recuperar figures històriques dins del partit, com és el cas del recent portaveu polític del partit, Jordi Cañas, o el nou coordinador de CS a Barcelona, Nico Ortiz”, ha declarat Martínez.

“La línia estratègica és clara, hem de reconnectar amb la ciutadania, que ens percebin com un partit útil i donar a conèixer que ens presentarem a les eleccions europees i catalanes”, ha assegurat. Dins aquest rearmament el partit taronja ha informat també la finalització del procés de renovació de totes les Juntes Directives a Catalunya, que començaran a desenvolupar la seva activitat al territori de forma immediata.

Pel que fa a l’actualitat política, la portaveu adjunta del partit ha assegurat que “les cessions sense matisos del PSC i el PSOE a les voluntats dels independentistes no han servit de res, ni pel mateix partit socialista ni molt menys pels ciutadans” i ha posat d’exemple la dificultat que té el govern per aprovar el decret òmnibus. “Anteposen les seves necessitats partidistes a les necessitats dels ciutadans”, ha denunciat.

En aquest mateix sentit, Martínez ha fet un al·legat posant en valor la utilitat de CS com “un partit capaç de mirar a banda i banda del tauler polític, evitant que partits radicals com Junts condicionin les polítiques públiques a impulsar”.

Finalment, CS ha assegurat que l’adopció de l’obligatorietat de la mascareta a centres sanitaris i farmàcies s’ha de basar en criteris tècnics. Alhora, ha demanat al Govern que en cas d’implementar l’obligatorietat a Catalunya faciliti els recursos necessaris per garantir que els centres sanitaris tinguin prou material per dispensar de forma gratuïta als usuaris.

Volver a ACTUALIDAD