Actualitat

Carrizosa (CS) sobre l’exigència de Junts de sancionar a les empreses que van marxar de Catalunya: “després de carregar-se l’economia catalana, es carregaran l’espanyola”

by cscatalunya — 9 gener 2024 @ 11:04
Comparte

El partit de centre liberal considera que aquest és un moviment més en l'exportació del procés a la política nacional. “No m'estranya que les empreses catalanes que van fer fugir els colpistes no vulguin tornar”, ha assegurat Carrizosa

Barcelona, dimarts 9 de gener de 2023. Fa unes setmanes que Ciutadans (CS) ve denunciant l’exportació del procés a la política nacional. Davant les negociacions per a aprovar el decret omnibús, el partit de centre liberal veu una nova mostra del contagi del procés en la política espanyola.

Ha estat el president de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha denunciat en el dia d’avui les aspiracions de Junts per a sancionar a les empreses que van marxar de Catalunya l’any 2017. “No m’estranya que les empreses catalanes que van fer fugir els colpistes no vulguin tornar”, ha manifestat en un missatge a la xarxa social X. “Junts no entén la democràcia ni l’economia de mercat, amb Sánchez, després de carregar-se l’economia catalana, es carregaran l’espanyola”, ha manifestat el líder del partit taronja.

D’altra banda, Carrizosa ha denunciat també que “la corrupció a la Generalitat no cessa”, després que s’hagi conegut que el Govern ha atorgat 10 milions en contractes a una empresa amb la qual tenen prohibit licitar per una sentència del Tribunal de la Competència. “10 milions d’euros l’any 2023 a l’empresa amiga d’ERC, malgrat la prohibició del Tribunal de la Competència, vigent des de 2022 per falsejar contractes”, ha expressat Carrizosa en un missatge d’X. “Tirarem del fil”, ha avisat.

Volver a ACTUALIDAD