Actualitat

Carrizosa (CS) assegura que Sánchez ha “entregat al separatisme supremacista les competències en immigració” i denúncia el que suposa la creació de 17 fronteres internes a Espanya

by cscatalunya — 11 gener 2024 @ 12:32
Comparte

- “El que pretén Junts és vetllar per la puresa de la pàtria catalana”, ha assegurat Carrizosa en relació a la nova cessió del PSOE en política migratòria

Parlament de Catalunya, dijous 11 de gener de 2023. “Sánchez ha lliurat al separatisme supremacista les competències en immigració”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en una roda de premsa oferta des del Parlament de Catalunya. Carrizosa, que ha estat molt dur amb “la creació de 17 fronteres interiors que no estan dins de la legalitat”, ha denunciat que s’atorgui una nova concessió a un partit que “competeix en supremacisme amb la ultradreta separatista que governa a Ripoll”.

 

“El que pretén Junts és vetllar per la puresa de la pàtria catalana”, ha lamentat el president del partit de centre liberal. “Igual que Sánchez ha deixat en mans dels qui persegueixen l’espanyol el règim lingüístic en el Congrés, el Senat i Unió Europea, deixen les polítiques migratòries a un partit que pretén aixecar murs entre espanyols”, ha declarat.

 

En aquest sentit, Carrizosa ha expressat el seu suport a Policies Nacionals i a Guàrdia Civil, al seu torn que ha denunciat les aspiracions de l’independentisme per expulsar-los de Catalunya. CS considera que aquesta cessió atempta contra el recent pacte de migració aprovat en el si de la Unió Europea i ha anunciat que ”prendrà cartes en l’assumpte al grup de CS a Europa”.

 

En un altre ordre de coses, Carrizosa ha mostrat estupefacció davant la sol·licitud de Junts perquè s’obligui a tornar a les empreses que van abandonar Catalunya per la inestabilitat provocada pel procés. “Ens tractaven com a bojos perquè dèiem que les empreses estaven fugint de Catalunya. El Govern negava la realitat que ha quedat constatada: van fer fugir a les empreses i van empobrir a tota Catalunya”, ha assegurat. “Això que va passar a Catalunya es pot exportar a Espanya si es deixen arrossegar per les directrius de Puigdemont. La prova del cotó que el procés no ha acabat és que les empreses no tornen”, ha sentenciat.

 

Sobre la cessió a la publicació de les balances fiscals, Carrizosa considera que s’alimenta el discurs del ‘Espanya ens roba’, i sobre la derogació de l’article 43 bis de la Llei d’Enjudiciament Civil considera que “estan deixant als jutges sense suport legal i estan descarregant sobre la seva esquena les futures decisions que paralitzin la llei d’amnistia”.“Aquest és un atac més a la independència dels jutges, desarmant a l’Estat de Dret i atacant la separació de poders. Quan un jutge rep un assumpte que considera que xoca amb la jurisprudència europea ha de paralitzar-lo i impulsar una qüestió de prejudicialitat”, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD