Actualitat

Ciutadans es fa ressò del caos que van viure els ciutadans aquest Nadal a les urgències sanitàries, i assenyala als mitjans públics per haver ocultat l’abast d’aquesta situació

by cscatalunya — 16 gener 2024 @ 12:38
Comparte

- Grau ha denunciat públicament un segon robatori de material dels despatxos de Ciutadans a la Cambra Catalana

Parlament de Catalunya, dimarts 16 de gener de 2023. “Ciutadans prendrà cartes en l’assumpte i demanarà rendir comptes davant el caos sanitari que es va viure aquest Nadal amb un augment dels casos de grip i COVID19 que es va ajuntar amb una vaga d’infermeria. Els catalans no ens mereixem això”. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (CS), Anna Grau, en una roda de premsa oferta des del Parlament de Catalunya. Grau ha avançat que portarà el tractament informatiu d’aquesta situació a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per haver ocultat l’abast d’aquesta contingència sanitària.

 

En aquesta mateixa línia, Grau ha lamentat que els ciutadans “estiguem en mans de xenòfobs i racistes, governats per un fugat de la justícia i per una casta d’intocables separatistes” i ha fet pública, a més, una proposta que presentarà el partit de centre liberal en defensa de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a Catalunya. “Quan no se’ls deixa de vacunar se’ls intenta arraconar, humiliar i tirar-los fora”.

 

Finalment, CS ha denunciat el robatori en els seus despatxos d’una bandera d’Espanya i una bandera d’Israel. “En aquest Parlament hi ha gent que roba. Ja van entrar una vegada als nostres despatxos i van sostreure una bandera d’Espanya, vam decidir tancar-lo amb clau. Ara el botí és doble i han robat també una bandera d’Israel”, ha assegurat. De manera irònica, Grau ha explicat que “degueren fer-ho a les fosques, perquè no es van emportar un retrat del rei Felip VI que es trobava en aquest mateix despatx”. “Hem denunciat davant el Parlament aquest robatori, hem elevat una petició d’empara a presidència i hem demanat als grups més pròxims a les dependències, CUP i Comuns, que si veuen qualsevol cosa rara no mirin per a un altre costat”, ha sentenciat

Volver a ACTUALIDAD