Actualitat

Ciutadans demana que La Mariola a Lleida sigui un dels 15 barris seleccionats en el Pla de barris de la Generalitat

by cscatalunya — 17 gener 2024 @ 12:07
Comparte

El partit taronja ha anunciat també la presentació d'esmenes als pressupostos de la Generalitat i al·legacions al pressupost municipal perquè es destinin més recursos a àmbits com la neteja, la seguretat o el manteniment dels carrers.

Lleida, dimecres 17 de gener de 2024. Ciutadans (CS) ha sol·licitat que el barri ilerdenc de La Mariola sigui un dels quinze barris beneficiaris de la llei de millora dels barris. Així ho ha anunciat el partit de centre liberal en una roda de premsa oferta pel diputat de la formació en el Parlament de Catalunya, Joan García, després d’haver-se reunit amb l’associació veïnal i la de comerciants en el barri de La Mariola. “És urgent que es desenvolupi la llei de millora de barris, que es va aprovar fa un any i mig i que està paralitzada pel Govern”, ha afirmat García. “Des de CS creiem que anem tard, aquest pla de millora urbana, mediambiental i social hauria d’haver-se aplicat ja a La Mariola”, ha assegurat el diputat.

En aquest sentit, García ha expressat la seva preocupació per l’estat del barri i ha afirmat que els seus veïns estan “estigmatitzats, marginats i oblidats per tots els governs municipals”. “En el barri a penes hi ha comerç, existeix un dèficit preocupant de serveis i equipaments, una gran falta de polítiques públiques que està llastrant el futur de molts joves i una alarmant falta de neteja i seguretat”, ha denunciat.

“Des de CS exigim a la Generalitat i a l’Ajuntament que actuïn de manera immediata i que coordinin esforços per a revertir la situació en el barri”. Per això, més enllà de la inclusió del barri en la llei de millora dels barris, el partit taronja ha anunciat la presentació d’esmenes als pressupostos de la Generalitat i al·legacions al pressupost municipal perquè es destinin més recursos a àmbits com la neteja, la seguretat o el manteniment dels carrers.

 

 

Volver a ACTUALIDAD