Actualitat

Ciutadans es rearma internament per a fer front a l’any electoral

by cscatalunya — 19 gener 2024 @ 23:55
Comparte

- El partit de centre liberal assegura ser present en tot el territori català i ahir va aglutinar a més de 70 representants territorials per a consolidar les accions a desenvolupar en any electoral

Parlament de Catalunya, dissabte 20 de gener de 2024. Ciutadans (CS) està immers en un període de renovació orgànica per a afrontar les eleccions europees i autonòmiques catalanes, que se celebraran al juny de 2024 i, previsiblement, febrer de 2025, respectivament. El partit de centre liberal pretén arribar a tots dos comicis amb la força suficient per a repetir representació.

 

Si fa uns dies vam conèixer l’elecció de Nico Ortiz com a coordinador a Barcelona i la creació d’un nou comitè d’estratègia, que estarà encapçalat per Javier González, membre fundador del partit, ara s’ha fet pública la renovació de totes les Juntes Directives a Catalunya, els coordinadors de les quals es van trobar ahir divendres al Parlament amb els diputats autonòmics. La reunió, que va tenir una durada aproximada de dues hores i que va aglutinar a més de setanta representants de CS de tot el territori català, va servir per a posar els fonaments de les accions a desenvolupar en els propers mesos.

 

El partit assegura ser present a tot el territori català i, una vegada més, ha manifestat que es presentaran tant a les eleccions europees com a les autonòmiques catalanes. Cal recordar que fa uns mesos el president del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa, va assegurar que el partit té els recursos econòmics, drets electorals i força per a concórrer a totes dues cites electorals. “Davant un partit socialista lliurat al separatisme i un PP que només pot mirar a la seva dreta per a arribar a pactes, es fa més important, si cap, la tasca que pugui desenvolupar un partit de centre liberal”, afirma Carrizosa.

Volver a ACTUALIDAD