Actualitat

Carrizosa acusa a Aragonés de ‘boicotejar’ el Gran Premi de Catalunya: “Menys procés i més gestió responsable. Estan fent perdre oportunitats als catalans”

by cscatalunya — 24 gener 2024 @ 16:32
Comparte

- Per part seva, la portaveu de CS en el Parlament, Anna Grau, ha denunciat davant el conseller Balcells el col·lapse en els centres sanitaris durant aquest Nadal

Parlament de Catalunya, dimecres 24 de gener de 2024. “Menys procés i més gestió responsable. Estan fent perdre oportunitats als catalans”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat després que en el dia d’ahir es fes públic que Madrid tindrà un Gran Premi de Fórmula 1 a partir de 2026. El president dels liberals ha acusat a Aragonés de ‘boicotejar’ el Gran Premi de Catalunya i li ha sol·licitat que deixin a un costat “la seva habitual inacció i la seva paràlisi” per a “posar-se a treballar d’una vegada”.

 

“L’Ajuntament va retirar la inversió total en el Gran Premi, vostès no han realitzat les reformes necessàries i cada any han de discutir qui posa els diners”, ha manifestat Carrizosa, qui ha afegit que “en canvi tenim en l’altre costat a Madrid i a altres ciutats del món que estan apostant clarament per una inversió que té un retorn del 500%”.

 

En aquest sentit, Carrizosa ha assegurat que “si Ciutadans governés el Gran Premi de Catalunya es quedaria aquí” i ha finalitzat la seva intervenció dient que vol veure la victòria número 33 d’Alonso en el circuit de Montmeló.

 

Per part seva, la portaveu de CS en el Parlament, Anna Grau, ha denunciat davant el conseller Balcells el col·lapse en els centres sanitaris durant aquest Nadal.“Desendollin la màquina escurabutxaques del procés i comencin a invertir en més i millors campanyes de vacunació, en més recursos i millors condicions laborals per a les 55.000 infermeres catalanes que porten més d’un mes de vaga”, ha demanat Grau.

 

La portaveu ha denunciat que persones que han treballat tota la seva vida no tinguin garantit un mínim d’atenció ni de respecte. “Vostès governen per sobre de les seves possibilitats, tot el que gestionen deriva en un desastre assegurat. Catalunya els ve gran”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD