Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Ja n’hi ha prou de governar per als seus, governin per a tots”

by cscatalunya — 25 gener 2024 @ 11:55
Comparte

Carrizosa ha posat el focus en la inacció del Govern d'Aragonés, que “està més pendent de no molestar als seus en els diferents territoris que a impulsar l'economia i infraestructures que els catalans mereixen”

Parlament de Catalunya, dijous 25 de gener del 2024. “Ja n’hi ha prou de governar per als seus, governin per a tots”. Així li ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, a Pere Aragonés en el debat d’“una moció extensa, perquè extensa és la llista de coses que a Catalunya porten molts anys sense funcionar” presentada per CS.

 

Carrizosa ha posat el focus en la inacció del Govern d’Aragonés, que “està més pendent de no molestar als seus en els diferents territoris que a impulsar l’economia i infraestructures que els catalans mereixen”. “La seva inactivitat en el sector de les energies renovables ens han posicionat per darrere dels objectius de la Unió Europea, no han ampliat l’aeroport del Prat, no han estat capaços de posar en marxa el projecte del Hard Rock ni han completat la B40, no fos cas que molestin als seus amics”, ha denunciat Carrizosa.

 

El president de CS ha lamentat que amb la gestió de Aragonès Catalunya està “cada vegada més tancada en si mateixa” i els ha instat que deixin de “dividir i perpetuar la seva pròpia ideologia”.

 

Sobre el paper del PSC en la paràlisi de l’executiu, Carrizosa ha manifestat que el PSC no aspira a guanyar i governar, sinó que aspira a sumar amb l’independentisme i ha assegurat que per això “no han fet ni faran oposició als deliris separatistes”. “Les coses seguiran així mentre no fem una cosa diferent, mentre no hi hagi un govern diferent a Catalunya”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD