Actualitat

Carrizosa (CS) sobre l’indult de Feijóo a Puigdemont: “CS mai serà el PP”

by cscatalunya — 12 febrer 2024 @ 12:13
Comparte

- “A diferència de Partit Popular i els socialistes, Ciutadans mai ha entrat en pactes amb el partit de Puigdemont ni amb Esquerra”, assegura Carrizosa.

Barcelona, dilluns 12 de febrer de 2024. “CS mai serà el PP”. Així de clar ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en relació amb les últimes notícies que afirmen que Feijóo s’ha obert a indultar a Puigdemont. “El PP sempre ha fet el mateix, igual que el Partit Socialista, que és vendre al constitucionalisme català”, ha afirmat el líder del partit de centre liberal, qui assegura que no li ha sorprès perquè és una cosa que ja feia Aznar en pactar amb Pujol, o Rajoy quan s’abraçava a Junqueras en les vespres del cop.

 

Des de Ciutadans es considera que aquesta informació “no és gens nova”, perquè “el propi Feijóo ha fet declaracions repetides blanquejant a Puigdemont quan creia que podia pactar amb ell la investidura”.

 

“A diferència de Partit Popular i els socialistes, Ciutadans mai ha entrat en pactes amb el partit de Puigdemont ni amb Esquerra”, assegura Carrizosa. “Els electors catalans ho saben i no han de deixar-se vendre per aquests dos partits com a pista per a arribar a la Moncloa”, ha sentenciat.

 

 

Volver a ACTUALIDAD