Actualitat

CS exposa en el Parlament el que necessiten tots els catalans davant l’absència d’un debat pressupostari real

by cscatalunya — 23 febrer 2024 @ 08:25
Comparte

“Vostès no governen per a tots els catalans, governen per als seus”, ha denunciat García

Parlament de Catalunya, divendres 23 de febrer de 2024. “Avui venim a fer una esmena a la totalitat del seu model, que no és més que un model de decadència i de fracàs”. Així ha començat la seva intervenció el diputat de Ciutadans (CS), Joan García, en el ple del Parlament de Catalunya. El partit de centre liberal ha presentat i defensat una moció sobre pressupostos com a resposta a “l’absència de debat pressupostari real”, que porta mesos sense celebrar-se.

 

García ha aprofitat la seva intervenció per a contraposar el model del Govern amb el qual proposa Ciutadans i ha assegurat estar en l’obligació de portar un debat al Parlament perquè els catalans sàpiguen que existeix una altra manera de fer política. “Vostès no governen per a tots els catalans, governen per als seus i mentre s’omplen la boca de ‘La Catalunya sencera’ la realitat és que la volen ‘mig buida’”, ha afirmat.

 

El diputat del partit taronja ha denunciat la ‘autocomplaença’ amb la qual, assegura, treballa el Govern en els últims anys, la qual cosa deriva irremeiablement en una paràlisi. “Ja no liderem. I sí, ens agradaria que Catalunya, aquesta Catalunya de tots i per a tots de la qual parlem a CS, liderés Espanya”, li ha etzibat a Aragonés.

 

En aquest sentit, CS ha demanat el compromís de la cambra catalana per a, entre altres, aprovar tots els anys els pressupostos a temps, que el Govern es coordini amb la resta de Comunitats Autònomes i que estableixi veritables sinergies amb elles, que es promoguin pressupostos atractius per al teixit empresarial i que s’aposti per una transició energètica sostenible. “En definitiva, volem un pressupost que sigui de tots i cadascun dels ciutadans que formen la nostra societat”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD