Actualitat

Ciutadans creu que els Comuns s’uniran al PSC per a salvar-li la legislatura a ERC amb els pressupostos

by cscatalunya — 1 març 2024 @ 11:19
Comparte

El diputat del partit de centre liberal, Matías Alonso, ha lamentat que s'utilitzin els pressupostos “com a cortina de fum” per a ocultar “el cas Ábalos i totes les seves possibles ramificacions”

Parlament de Catalunya, divendres 1 de març de 2024. El Grup Parlamentari de Ciutadans (CS) creu que els pressupostos de la Generalitat de Catalunya tiraran endavant gràcies al vot dels Comuns, “ja sigui per acció o omissió”. Així ho ha expressat el diputat del partit taronja, Matías Alonso, en la comissió d’interior celebrada avui en la cambra catalana, on ha deixat entreveure la voluntat dels Comuns a facilitar la seva aprovació per a aplanar el terreny per a un futur tripartit amb el PSC. “Aquests pressupostos, que neixen viciats, tenen l’únic objectiu de donar oxigen a un govern en minoria, un govern separatista que no governa per a tots els catalans”, ha denunciat Alonso.

 

El diputat del partit de centre liberal ha lamentat que s’utilitzin els pressupostos “com a cortina de fum” per a ocultar “el cas Ábalos i totes les seves possibles ramificacions”. “Els presenten vostès tard i malament”, ha assegurat. En aquest sentit, des de CS se sosté que el PSC no exerceix oposició als partits independentistes i Alonso ha arribat a assegurar que l’última vegada que la va fer va ser contra Ciutadans, quan aquest era primera força en el Parlament. “Nosaltres continuem sent la principal veu de l’oposició als governs separatistes”.

 

“El que necessita Catalunya no són aquests pressupostos, ni més del mateix ni passar pàgina. El que necessita Catalunya és el que proposa CS, escriure un nou llibre en el qual la Generalitat estigui al servei de tots els ciutadans i no en exclusiva d’una casta d’intocables”.

 

Finalment, el diputat de Ciutadans ha titllat al Govern de balafiadors per la seva gestió ineficaç i ineficient i ha avançat que presentaran una esmena a la totalitat.

Volver a ACTUALIDAD