Actualitat

Carrizosa (CS): “Bolaños menteix, els separatistes ho tindran més fàcil per a tornar a declarar la independència i sortir impunes”

by cscatalunya — 7 març 2024 @ 12:28
Comparte

“Usen els mateixos modes que el separatisme va emprar quan es van aprovar les lleis de desconnexió prèvies a la declaració d'independència”, ha denunciat Ciutadans

Parlament de Catalunya, dijous 7 de març de 2024. “Bolaños menteix, els separatistes ho tindran més fàcil per a tornar a declarar la independència i sortir impunes”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, des del Parlament de Catalunya. El líder del partit de centre liberal considera que la llei d’amnistia no afavoreix la convivència i la reconciliació i ha denunciat que en el mateix dia en què es debat aquesta llei Junts ha anunciat que el següent pas és l’autodeterminació.

“En el Parlament de Catalunya es va tramitar fa uns dies un nou text per a declarar la independència”, ha afirmat Carrizosa. Ciutadans considera que se li està donant impunitat als separatistes i afirma que “els mateixos partits que signen l’amnistia tornaran a actuar, ara amb altres facilitats al no ser aplicables la sedició, la malversació, l’alta traïció i els actes violents susceptibles de ser qualificats com a terrorisme”.

Carrizosa ha titllat a Sánchez i Puigdemont de ser “dos personatges sense escrúpols”i els ha acusat de “fer de la mentida el seu modus vivendi”. D’altra banda, CS ha assenyalat també que s’estan imposant en el Congrés les mateixes formes que usaven il·legalment en el Parlament debatent sobre un text “secret” que “no s’ha conegut fins just abans de la votació”. “Usen els mateixos modes que el separatisme va emprar quan es van aprovar les lleis de desconnexió prèvies a la declaració d’independència”.

Finalment, el president del partit taronja ha avisat que CS farà el mateix que va fer l’any 2017, “lluitar contra aquest cop en el Parlament, als carrers i en els tribunals”. “Amb l’ajuda del grup de CS Europa aconseguirem que aquestes lleis siguin tombades per les institucions comunitàries”.

Volver a ACTUALIDAD