Actualitat

Carrizosa (CS) demana eleccions a Catalunya: “Avui s’han donat una rebolcada que pot ser definitiva”

by cscatalunya — 13 març 2024 @ 12:53
Comparte

Ciutadans considera que Aragonès ha caigut de manera clamorosa

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de març de 2024. Ciutadans (CS) ha demanat avui en el Parlament de Catalunya a Aragonès que convoqui eleccions. Ha estat el president del partit, Carlos Carrizosa, qui ho ha sol·licitat en el ple de pressupostos, on s’ha constatat que Esquerra no podrà aprovar la llei de pressupostos.

 

Ciutadans considera que “la rebolcada del Govern pot ser definitiva” i ha assegurat que el projecte que representa Aragonès “ha caigut avui de manera clamorosa, per això els demano que convoquin unes noves eleccions”.

 

“Siguin vostès més humils, tenen 33 escons i essent com són d’arrogants ho tindran molt difícil per a concitar voluntats”, ha retret Carrizosa a Aragonès després d’assegurar-li que “amb els seus 33 diputats i sense pressupostos vostès han perdut projecte i es troben en via morta”.

 

Carrizosa, que ha tornat a denunciar que Wagensberg estigui cobrant sou i dietes sense treballar, ha assegurat que “quan es roba en nom del procés hi ha impunitat” i ha denunciat que “es comprin voluntats amb el pressupost de tots”.

 

El president del partit de centre liberal ha assegurat “no tenir res en contra de vostès”, “el que tinc és l’orgull i la dignitat dels ciutadans, que no els agrada que s’aprofitin de l’administració per als seus propis interessos, això és el que em va portar a la política, el combatre a partits indignes”.

Volver a ACTUALIDAD