Actualitat

Carrizosa (CS): “L’únic vot fidel al constitucionalisme, fidel a Catalunya, fidel a Espanya, ha estat, és i serà Ciutadans”

by cscatalunya — 26 març 2024 @ 12:50
Comparte

“El PP tornarà a trair als catalans”, asseguren des de Ciutadans

Barcelona, dimarts 26 de març de 2024.“L’únic vot fidel al constitucionalisme, fidel a Catalunya, fidel a Espanya, ha estat, és i serà Ciutadans”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en una roda de premsa oferta des del Parlament. Carrizosa ha assegurat que aquesta campanya electoral va de traïció o lleialtat. “Ciutadans sempre ha estat lleial als seus valors, al constitucionalisme i a Catalunya.Altres partits no poden dir el mateix”, ha assegurat.

 

El líder del partit taronja ha recordat que Ciutadans va néixer l’any 2006 d’una societat civil cansada de la traïció del PSOE i el PP, que “venien als votants catalans pactant els nostres drets amb el nacionalisme”.

 

En aquest mateix sentit, Carrizosa afirma que “la raó per la qual vam crear Ciutadans continua més vigent que mai: uns han dividit la societat catalana amb la llei d’amnistia i els altres busquen complaure a Puigdemont”.

 

Sobre l’anunci d’Alejandro Fernández com a candidat del PP, Ciutadans considera que és un candidat hipotecat als interessos electorals de Feijóo a Madrid i que surt amb plom a les ales als pròxims comicis. “De quin PP és candidat, del qual vol pactar amb Puigdemont i ser còmode amb el nacionalisme per a arribar a Moncloa?”, ha ironitzat Carrizosa.

 

“L’únic vot fidel és el de Ciutadans, el PP tornarà a trair als catalans”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD