Actualitat

Carrizosa (CS): “Li ha explicat el PP al seu candidat titella que volen parlar amb Puigdemont per a no ser incòmodes en un futur pacte?”

by cscatalunya — 27 març 2024 @ 15:18
Comparte

El líder del partit de centre liberal defensa que “l'únic vot fiable per a defensar als catalans ha estat, és i serà Ciutadans”

Barcelona, dimarts 26 de març de 2024. “Li ha explicat el PP al seu candidat titella que volen parlar amb Puigdemont per a no ser incòmodes en un futur pacte?”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (CS), Carlos Carrizosa, en un vídeo que ha difós el partit taronja en xarxes socials.

 

Carrizosa ha assegurat que “avui ha desembarcat a Barcelona la Gènova de Feijóo” amb un objectiu clar: “explicar-li al seu candidat quin és l’objectiu del Partit Popular, que no és un altre que el d’arribar a la Moncloa”. Ho ha fet després de la celebració de la Junta Directiva Nacional del PP que s’ha celebrat a la ciutat comtal.

 

“El seu objectiu no és defensar els drets dels catalans”, ha retret als populars, als quals ha tornat a acusar de buscar la complaença de Puigdemont, en línia amb les declaracions que ahir va oferir Carrizosa des del Parlament de Catalunya, on va afirmar que “el candidat popular està hipotecat als interessos electorals de Feijóo a Madrid, que busca ser còmode amb el nacionalisme per a arribar a Moncloa”.

 

Finalment, Carrizosa ha afirmat que “l’únic vot fiable per a defensar als catalans ha estat, és i serà Ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD