Actualitat

Ciutadans ratifica a Carrizosa com a candidat i llança un contundent missatge: “Soc el candidat dels catalans que no volen l’amnistia”

by cscatalunya — 28 març 2024 @ 15:01
Comparte

“Ciutadans creu en la regeneració democràtica, per això nosaltres hem fet primàries mentre Feijóo i Sánchez designen a dit als seus candidats”

Barcelona, dijous 28 de març de 2024. “Soc el candidat dels catalans que no volen l’amnistia, Sánchez i Feijóo et tornaran a trair”. Així ha oficialitzat Ciutadans en el dia d’avui a Carlos Carrizosa com a candidat de la formació de centre liberal per a les eleccions catalanes que se celebraran el 12 de maig. Aquest anunci s’ha produït després que el partit hagi celebrat unes primàries per a triar el cap de cartell en els comicis.

 

“Ciutadans creu en la regeneració democràtica, per això nosaltres hem fet primàries mentre Feijóo i Sánchez designen a dit als seus candidats, uns candidats que no molestin al separatisme”, ha assegurat el candidat taronja en un vídeo publicat a xarxes socials.

 

Carrizosa ha recordat com Sánchez ha traït als catalans donant-li l’amnistia als separatistes a canvi de 7 vots i ha emfatitzat que Feijóo trobava “respectable” a Puigdemont quan havia de negociar la investidura. “Es va haver d’esperar 24 hores per a decidir si rebutjava o no rebutjava l’amnistia”, ha assegurat sobre això últim.

 

“A Ciutadans hem estat lluitant sempre per a defensar als catalans i per a defensar la igualtat enfront de castes d’intocables”, ha etzibat Carrizosa. “Ciutadans et serà lleial, jo et seré lleial, de tu depèn que siguem decisius”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD