Actualitat

Carrizosa (CS) acusa el PSC de ‘doble traïció’: “Van enganyar en generals. Ho tornaran a fer en autonòmiques”

by cscatalunya — 30 març 2024 @ 21:27
Comparte

“Salvador Illa i Pedro Sánchez no sols traeixen als seus votants, a Espanya i la seva paraula”, sinó que “també han reviscut a un Puigdemont acorralat”

Barcelona, dissabte 30 de març de 2024. Ciutadans acusa el PSC de ‘doble traïció’ i els assenyala per enganyar en generals i tornar a fer-ho en autonòmiques. “Han amnistiat al separatisme colpista i negocien el referèndum”. Així ho ha dit en xarxes socials el candidat de Ciutadans (CS) a les eleccions autonòmiques del 12M, Carlos Carrizosa, en el dia en què el PSC ha fet públic que no vetaran a ningú en possibles pactes. D’aquesta manera, el partit d’Illa deixa la porta oberta a pactar amb Puigdemont o Aragonès si sumen majoria.

 

Carrizosa ha denunciat que el PSC pretén amagar en campanya autonòmica l’amnistia i la negociació del referèndum “perquè la majoria dels seus votants estan en contra”.

 

En aquest mateix sentit, afirma Carrizosa que “Salvador Illa i Pedro Sánchez no sols traeixen als seus votants, a Espanya i la seva paraula”, sinó que “també han reviscut a un Puigdemont acorralat. “De veritat volen fer veure que això no és cosa seva?”, ha ironitzat en la xarxa social X.

 

Per tot això, Ciutadans considera que són el “únic vot lleial a Catalunya”. “Aquestes eleccions van de traïció i lleialtat. Nosaltres, a diferència d’uns altres, no traïm ni enganyem”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD