Actualitat

Ciutadans viralitza un vídeo el Diumenge de Resurrecció per a recordar que tornaran a parar el cop

by cscatalunya — 31 març 2024 @ 09:23
Comparte

“El retorn de Puigdemont, impune del mal que va fer al conjunt dels catalans, necessita d'una resposta des de la lleialtat i no des de la traïció, d'un Ciutadans fort i no d'un PSC acomplexat i una dreta hipòcrita i populista”, es defensa des de Ciutadans

Barcelona, diumenge 31 de març de 2024. Ciutadans (CS) ha publicat un vídeo a xarxes socials aquest cap de setmana, coincidint amb el Diumenge de Resurrecció, en el qual responen a Puigdemont, que aquesta setmana ha assegurat que “culminaran amb èxit el Procés d’Independència que va començar a l’octubre de 2017”.

 

“Nosaltres també som aquí per a tornar a parar el cop, feliç Diumenge de Resurrecció”, afirma el partit taronja en el vídeo que s’ha compartit des dels comptes del candidat de la formació, Carlos Carrizosa, i de l’eurodiputat Jordi Cañas.

 

Amb aquest missatge Ciutadans recorda que concorreran en solitari a les eleccions i que davant un nou desafiament separatista, ara amb la modificació dels delictes de sedició i malversació i amb l’aprovació de l’amnistia i els indults, “tornaran a parar el cop”, com van fer l’any 2017.

 

“El retorn de Puigdemont, impune del mal que va fer al conjunt dels catalans, necessita d’una resposta des de la lleialtat i no des de la traïció, d’un Ciutadans fort i no d’un PSC acomplexat i una dreta hipòcrita i populista”, es defensa des de Ciutadans, on apunten que les enquestes comencen a recollir un renaixement de suports als taronges.

Volver a ACTUALIDAD